2020

OCTUBRE

COMPANYIA HOMENOTS, presenta, THE ROCK’N’ROLL HIPSTERS I ELS INSTRUMENTS DEL ROCK

Diumenge 4 d’octubre de 2020, a les 18h

Lloc: Centre Catòlic

 

Divertit i didàctic espectacle en el que es barregen teatre i música en directe. Introducció als instruments que donen vida a una formació bàsica de rock.

 

L’espectacle desperta el desig de conèixer la música, tocar un instrument i els farà descobrir en primera persona alguns dels èxits més importants del rock, el gènere musical més influent de la història de la humanitat.

 

Un espectacle que farà que nenes, nens i famílies passin una gran estona, agradable i divertida

 

Públic familiar

Durada 50 minuts

 

COMTÚ TEATRE presenta CAPUTXETA COM ET DIUS?

Dilluns 12 d’octubre de 2020, a les 18 h

Lloc: Auditori la Torrassa

 

La Caputxeta Vermella sap molt bé qui és: coneix la seva història i sap quin és el seu paper; I és que, qui no coneix la Caputxeta Vermella? Però tot canvia quan es topa amb un llop civilitzat i vegetarià que no vol formar part de la història que tenien escrita per ell. És aleshores quan la Caputxeta es troba immersa en un mar de preguntes i dubtes: qui és realment ella i quina és la seva vertadera identitat?

 

Una història que ens parla d’un viatge, de trobar un camí: el camí més llarg o el camí més curt per arribar a un/a mateix/a, quin camí triarà la Caputxeta?

 

Espectacle familiar (recomanada a partir de 4 anys)

Comèdia musical

Durada 60 minuts

NOVEMBRE

CATACRAC TEATRE presenta Shrek

Diumenge 1 de novembre de 2020, a les 18 h

Lloc: Centre Catòlic

 

"Quan els personatges dels contes envaeixen el tranquil i solitari pantà de l'ogre Shrek, perquè han sigut desterrats pel malvalt Lord Faarquad, Shrek decideix fer qualsevol cosa perquè el deixin tranquil. Fins i tot rescatar una princesa, lluitar amb un drac i potser... enamorar-se? Acompanyeu l'ogre Shrek i el seu amic Àsse a buscar la princesa Fiona i vencer l'egoísta Lord Faarquad!

 

Per a públic familiar

Durada 50 minuts

CIA XAVI MORENO presenta PATIM PATAM PATUM

Diumenge 8 de novembre de 2020, a les 18 h

Lloc: Auditori de la Torrassa

 

Viatgem al món d’en Patufet! Un món on una moneda és tan grossa com una roda de bicicleta, una bossa de safrà igual que un coixí i les cames de la gent, com cames de gegant! La pluja sorprèn el Patufet i avui no tindrà una col, no, sinó dues! Dues cols ben divertides, Blanc i Lombarda, amb les seves filletes de Brussel·les, que es barallaran per veure amb qui s’ha d’amagar en Patufet.

 

El nostre petit heroi posarà pau i totes dues l’aixoplugaran. Però compte, que un mugit anuncia que ja és aquí el bou, el bou Anatol! Cantant, cantant, el bou us explicarà que no ha menjat res en tot el dia i que té fam de col! Nyam! En Patufet ha anat a parar dins la seva panxa junt amb les fulles de col.

 

Públic familiar

DESEMBRE

POCKET BALLET BCN presenta SET DE BALLET

Dimarts 8 de desembre de 2020, a les 18 h

Lloc: Centre Catòlic

 

7 de Ballet és un espectacle de dansa per públic familiar / escolar que recull els set ballets més representatius de la història de la dansa clàssica.

El fil conductor és el vídeo projectat a la pantalla de fons d'escenari. La història comença amb una nena que descobreix els records del passat de ballarina de la seva àvia i, a partir d'aquí comença a somiar amb set grans ballets

El Llac dels Cignes, La Baiadera, Romeo i Julieta, Don Quixot, La Ventafocs, El Trencanous, La Bella Dorment.

Cadascun dels ballets ha sigut sintetitzat en peces de 5 minuts aproximadament. L'argument de cada ballet està introduït per un breu vídeo explicatiu previ a la dansa.

L'objectiu d'aquest espectacle és acostar la dansa clàssica al public infantil, d'una manera amena i didàctica.

CIA TITELLES VERGÈS presenta ELS 3 PORQUETS

 

Diumenge 13 de desembre de 2020, a les 18 h

Lloc: Auditori la Torrassa

 

Adaptació per a titelles del conegut conte popular, especialment pensat per als més petits, en una versió actualitzada, divertida i molt dinàmica, en què sempre hi ha la complicitat i la participació del públic.

L’obra és fidel al conte tradicional, encara que té un final inesperat, que és molt divertit i més pedagògic; el tres porquets i el llop trobaran finalment un camí de concordia i amistat.

L’espectacle té un vocabulari molt ric, un guió original, una escenografia espectacular i una acurada posada en escena.

En aquesta obra es treballen els valors de la feina ben feta, l’esforç personal, la solidaritat i l’amistat.

 

Per als més petits de la família

Durada 50 minuts

PREPAREM EL NADAL

Teatre infantil.Teatre familiar. Espectacle infantil. Espectacle familiar. Actor. Actriu. Màgia. Música. Clown. Circ. Comèdia. Titelles