2020

FEBRER

PEIXOS PEIXERES TEATRE, presenta ELS CONTES D’EN JOAN

Diumenge 2 de febrer de 2020, a les 18 h

Lloc: Centre Catòlic

 

El Joan és un noi tímid i insegur. Per escapar dels companys de classe que se’n riuen d’ell, es refugia en una llibreria abandonada on llegeix contes, toca la guitarra i comparteix amistat amb un mussol, una rata i una mosca que han fet de la llibreria la seva casa. 

L’arribada dels nous hereus de la llibreria, els germans Tocanassos, amb les seves idees de convertir el local en una saló de bellesa, posarà en perill el refugi d’en Joan i els seus amics. Els nostres protagonistes hauran de trobar la manera de convèncer els Tocanassos de no destruir la llibreria i salvar els contes. 

 

Espectacle familiar

Durada 60 minuts

 

LA TOMASSA TEATRE, presenta, UN ALTRE HANSEL I GRETEL

Diumenge 9 de febrer de 2020, a les 18 h

Lloc: Auditori La Torrassa

 

En Hansel és el nen més sa que hi ha arreu del món. Li encisa la fruita i la verdura i mai ha tastat cap dolç, al contrari que la seva germana inseparable la Gretel.

La Bruixa Càries ho sap i se’n voldrà a profitar per a preparar la seva nova i dolça recepta. Amb l’ajuda del seu servent, l’Aigor, rumiaran un pla per a segrestar en Hansel i la Gretel i portar-los al seu cau. Quins nervis tu.

Una divertida versió del conte dels germans Grim.

 

Públic familiar + 4 anys

Durada 55 minuts

 

MIMA TEATRE presenta PLASH TIK BOOM

Diumenge 01 de març de 2020, a les 18 h

Lloc: Centre Catòlic

 

A l’acadèmia MIMA de Superheroïnes i Superherois el curs està a punt d’acabar i els alumnes comencen les pràctiques professionals amb els mentors que han triat: En Joan la Wonder Woman, la Berta l’Spidermani  la Paula la Climatempus. 

El que la Paula no sap és que la Climatempusj a fa temps que està retirada. Va deixar de creure en la humanitat i en la possibilitat d’aconseguir un món millor. Un món sense contaminació, més net i on les persones prenguin consciència de cuidar el seu voltant.

Aconseguirà la Paula contagiar-li el seu entusiasme a la Climatempus? Li ensenyarà, la Climatempus, tots els seus superpoders? Podran convèncer a les persones que TOTES són importants per canviar aquest món?

 

Per a tots els públics

Durada 60 minuts

 

CATACRAC TEATRE presenta MAGADASCAR

Diumenge 8 de març de 2020, a les 18 h

Lloc: Auditori de la Torrassa

 

El lleó Àlex, la zebra Marty i la girafa Melman viuen tranquilament al Zoo de Nova York. Estan acostumats a ser les estrelles de la ciutat i a viure sota les atencions dels cuidadors. Mai han sortit del Zoo i no saben què és la vida salvatge.
La Marty somia en anar a la jungla i, seguint la seva curiositat, per accident acaba sent enviada, junt amb l'Àlex i la Melman, a Madagascar. Allà coneixeràn l'esbojarrat rei Julien, el rei de la selva, i descobriran què significa realment la vida salvatge, vivint una aventura trepidant amb alguna que altre dificultat i plena d'amistat.

 

Infantil/familiar

Durada 60 minuts

 

CIA CLOWN-TOWN presenta GAVINA AMB NOM

Diumenge 5 d’abril de 2020, a les 18 h

Lloc: Centre Catòlic

 

 

Un espectacle còmic, excèntric i poètic.

"Gaviota", basat en la novel·la de Richard Bach (Jonathan Livingston Seagull) on l'espectador se submergirà en una atmosfera de fantasia i improvisació.

Juan Salvador l'única cosa que fa és practicar el seu vol i no es dedica a fer el que fan les altres gavines.

Aquesta és una història sobre un somni, l'amistat i la fe.

 

Durada 60 minuts

A partir de 5 anys

CAMARA DE TEATRO, presenta EL FLAMENC I LA TORTUGA

 

Diumenge, 19 d’abril, a les 18 h

Lloc: Auditori La Torrassa

 

Arriva El Flamenc i la tortuga. 

Dos meravellosos animals es troben pel bosc Ob-la-di Ob-la-da i es donaran compte que tots dos van al mateix lloc, la porta de la llibertat.

Entre tots els haurem d’ajudar.

Us voleu endinsar en aquesta aventura? 

Endavant!! 

Un espectacle per a públic familiar que tracta sobre la lluita per sortir de la captivitat i cercar la llibertat, fomentant diferents valors.

 

 

Per a públic familiar

Durada 50 minuts

 

Teatre infantil.Teatre familiar. Espectacle infantil. Espectacle familiar. Actor. Actriu. Màgia. Música. Clown. Circ. Comèdia. Titelles